X

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen.

Belt u tijdens kantooruren naar 0546 21 22 00 en toets 1. Dan wordt u met spoed te woord gestaan door de assistent of huisarts.

De praktijk is geopend op werkdagen van 08:00 – 12:30 en 13:30 – 17:00. Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

Afspraak maken

Dagelijks kunt u  een afspraak maken voor het spreekuur of telefonisch spreekuur van de huisarts, praktijkverpleegkundige of assistente. Wij vragen u om dit voor 10.00 uur te doen.

0546 21 22 00

De assistente zal u vragen naar de reden van uw contact. Zij doet dit om het spreekuur goed te kunnen plannen en u bij de juiste hulpverlener te plaatsen.

Het consult

Voor een consult reserveren wij in principe 10 minuten. Wilt u meer dan één klacht bespreken of denkt u meer tijd nodig te hebben, geef dit dan door aan de assistente. Zij kan dan meer tijd voor u reserveren.

Online afspraak maken via MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net  heeft u digitaal  toegang tot uw persoonlijke dossier. Hiervoor wordt een beveiligde website gebruikt.

Zo kunt u online afspraken maken, herhaalmedicatie aanvragen, een samenvatting van uw medisch dossier bekijken en berichten versturen naar de huisartsenpraktijk en uitslagen van laboratoriumonderzoek inzien.

Om MijnGezondheid.net te gebruiken is het nodig om in te loggen met DigiD met een SMS functie. Ook kunt u de app MedGemak op uw smartphone of tablet installeren, hierbij hoeft u slechts eenmalig in te loggen. Meer informatie staat op de website bij MijnGezondheid.net.

Om MijnGezondheid.net te gaan gebruiken dient u zich eenmalig aan te melden dmv het aanmeldformulier. Dit kan via onderstaande knop. U krijgt per mail bericht van de praktijk zodra uw aanmelding is verwerkt. Daarna kunt u inloggen via onderstaande knop.

Bent u reeds aangemeld dan kunt u hier direct inloggen.

Visites

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Belt u alstublieft om een huisbezoek aan te vragen.

0546 21 22 00

U wordt dan indien nodig dezelfde dag door de huisarts bezocht.