X

Klachtenregeling

Als praktijk willen wij ons graag blijven verbeteren. Wij staan daarom open voor suggesties die ons verder kunnen helpen.

Heeft u suggesties of complimenten, dan horen wij dat graag persoonlijk of via ons e-mailadres: huisarts@praktijkmedzorg.nl

Als er klachten zijn of er ongenoegen is over hetgeen wij als huisarts, doktersassistente of praktijkondersteuner doen of laten, stellen wij het op prijs als u dat met ons wilt bespreken.

Bij voorkeur kunt u hierover een gesprek aanvragen met de betrokken medewerker. Op deze manier kunt u uw klacht toelichten en kunnen eventuele misverstanden besproken worden.

Als alternatief kunt u het klachtenformulier online invullen. Uiteraard kunt u dit formulier ook bij de doktersassistente ophalen.

Wij zullen binnen 2 weken contact met u opnemen.

Komt u er met ons niet uit: klacht indienen bij skge
De klachtenfunctionaris is onafhankelijk en onpartijdig en kan samen met u naar een oplossing zoeken, zoals bemiddelen tussen u en uw huisarts of waarnemend huisarts. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Wilt u hulp van een klachtenfunctionaris? Vul dan het klachtenformulier in op de website van skge.

Stuurt u liever uw klacht per post? Dan is het belangrijk dat u een duidelijke omschrijving geeft wanneer en waar de gebeurtenis plaatsvond, over wie u een klacht heeft en waarom u niet tevreden bent. Vergeet u niet uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. U kunt uw klacht sturen naar:

Skge, Postbus 8018, 5601 KA Eindhoven

Geschilleninstantie
Als u er ook met hulp van de klachtenfunctionaris echt niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (een (voormalig) rechter), uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris (jurist). De uitspraak van de geschilleninstantie is bindend.

Meer informatie vindt u op www.skge.nl.

Klacht indienen?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
  velden met een * zijn verplicht

  Wij zijn aangesloten bij de Klachtencommissie
  Huisartsenkring Twente

  H. Hartstralaan 100
  7555 PJ Hengelo
  T 074 25 68 331

  www.khtwente.nl