X

MijnGezondheid.net is een patiëntenportaal waarmee u online zelf 24 uur per dag gezondheidszaken kunt regelen.  Hiermee heeft u digitaal  toegang tot uw persoonlijke dossier. Hiervoor wordt een beveiligde website gebruikt, zoals bekend is van internetbankieren.

Zo kunt u online herhaalmedicatie aanvragen, een samenvatting van uw medisch dossier bekijken, niet dringende berichten versturen naar de huisartsenpraktijk en uitslagen van laboratoriumonderzoek inzien.

 • Herhaalrecepten bestellen
  Bestel uw herhaalrecept veilig online op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal geneesmiddelinformatie beschikbaar. U kunt zelf een actueel medicatieoverzicht printen voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist gaat.
 • Medisch dossier
  MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken. Het is niet mogelijk om informatie uit het ziekenhuis of aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien.
 • e-Consult
  Stel online – via een beveiligde verbinding – een niet dringende vraag aan uw huisarts of apotheker en krijg per email binnen 3 werkdagen antwoord . Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.
 • Laboratoriumuitslagen
  Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.

Om MijnGezondheid.net te gebruiken is het nodig om in te loggen met DigiD met een SMS functie. Ook kunt u de app MedGemak op uw smartphone of tablet installeren, hierbij hoeft u slechts eenmalig in te loggen.

Om MijnGezondheid.net te gaan gebruiken dient u zich eenmalig aan te melden dmv het aanmeldformulier.

U krijgt per mail bericht van de praktijk zodra uw aanmelding is verwerkt.